O Kompaniji

Doors centar

Jedna smo od vodećih kompanija u sektoru sa svojom inovativnošću i vizijom. Integrisani proizvodni pogon, koji se nalazi u zatvorenom prostoru od 10.000 m2, stalno se unapređuje i razvija novim mašinama najnovije tehnologije. Značaj koji pridajemo ljudskom faktoru ogleda se u proizvodnji, a svaki naš proizvod je dokaz toga.

Otvarajući svoja vrata svetu sa svojim integrisanim fabrikama osnovanim u 3 zemlje, uglavnom u Turskoj i Alžiru, i prodajnim zastupnicima u 26 zemalja, Doors centar namerava da sve svoje proizvode pečatira kvalitetom.

Doors center fabrika

12 godina smo u industriji drvenih ploča

Naša kompanija, koja nudi proizvode i usluge u okviru nacionalnih i međunarodnih standarda kvaliteta sa stopostotnim zadovoljstvom kupaca, sa svojim stručnim i iskusnim timom ide odlučnim koracima napred na ovom putu kojim je krenula.

Naša kompanija će nastaviti svoja ulaganja koristeći kvalitetno i tehnološko iskustvo koje je stekla u sektoru drvne industrije. Razvoj novih proizvoda i proizvodnih procesa, izlazak na nova tržišta samo su neki od ciljeva koje će naša kompanija ostvariti u narednom periodu.

Kvalitet i pouzdanost naših proizvoda se dopadaju potrošačima na svim tržištima. Doors Centar uspeo je da postane simbol pouzdanosti za svoju zemlju, kupce i prodavce.

Kao porodica Rem Vud, želeli bismo da vas sretnemo na ovom putu gde uvek želimo da budemo bolji i da se takmičimo sami sa sobom.

Doors center fabrika